vineri, 5 decembrie 2008

La sfarsit de saptamana

Se fac imediat doua saptamani de cand nu am mai lasat nici o insemnare pe aici. Aveam multe chestii despre care am vrut sa scriu insa am tot amanat din lipsa acuta de timp. Nici macar clipul saptamanal nu am apucat sa-l mai pun. S-au adunat multe: examenele de la faculta, temele de predat, proiectele de la servici si inca un proiect care se vrea a fi lucrarea mea de licenta si pe care va trebui sa il termin in urmatoarele trei luni ca altfel se complica treaba, pe scurt, o sa dau de naiba daca nu reusesc sa-l duc la capat pana la sfarsitul lui februarie. In materie de muzici, am fost saptamana trecuta la tributul Freddie Mercury de care v-am povestit si a iesit bine, insa s-au cam incins ceva spirite dupa cronica mea de concert. Pentru doritori, aici aveti clipul promotional al concertului sau puteti citi despre derularea evenimentului aici. Urmatorul lucru ar fi ultimul concert Kogaionon de anul acesta de la Brasov si anume, Rome si Spiritual Front, doua trupe foarte misto, care se situeaza in alta sfera muzicala de ceea ce ascult eu de obicei, insa e altceva, altceva frumos, interesant si sper sa fie si live o experienta inedita. Printre altele, s-au anuntat deja multe concerte pentru la anul, peste care o sa revin mai incolo, insa eu unul astept deocamdata comunicatele oficiale pentru concertul Samael de la Cluj programat pe 27 ianuarie. Incerc sa revin si aici cu posturile mai dese, nu de alta, dar imi face placere si ma deconecteaza de la chestiile zilnice. Sa aveti spor la treburi si un weekend cu toate cele!

4 comentarii:

  1. Nu stiu de ce am impresia ca adevarul a fost de partea ta in cronica aia pentru ca mi s-a parut foarte ''dulce'' (mai alese cu trupele nou venite pe scena).

    Mie personal mi se pare ''tupeu'' sa te lansezi ca trupa noua intr-un tribut Freddie Mercury. Daca faci asta, it better be good sau asteapta-te sa te si muste putin criticii.

    RăspundețiȘtergere
  2. eu consider si acum ca nu am neindreptatit pe nimeni cu nimic. aia am auzit, aia am scris. vespera si shadowsail imi plac si chiar sper sa scoata capul mai mult in undergroundul de la noi...sau si mai sus:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Am citit de 3 ori cronica, si tot nu inteleg cum ar fi putut sa provoace un scandal... am ascultat clipul promotional inainte, deci nu aveam cum sa fiu subiectiv, Respect e departe de a avea un vocal, in schimb mi-au placut Vespera! Multe trupe rock uita de prezenta scenica, si asta e foarte rau, pentru ca la o muzica "zgomotoasa" poate contribui cu foarte mult la reusita unui spectacol... am vazut chiar trupe care veneau numai cu prezenta scenica, fara sa aiba insa si talent muzical, nici asta nu este un lucru pozitiv, dar reusesc sa stranga mai mult public platitor decat trupe cu adevarat bune, ciudat!

    Asta cu "Tribute Queen" a fost doar asa, poate se aduna mai multa lume... ;))

    Bafta la examene, licente...

    RăspundețiȘtergere
  4. @drace: sunt de acord cu ce zici tu...e necesar pentru o trupa sa aiba si prezenta scenica adecvata pe langa talentul muzical...numai asa e "pachetul" complet. mersi de urari:)

    RăspundețiȘtergere

Tudy's Chronicles © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates