luni, 15 decembrie 2008

Despre Haggard...din nou

Cronica mea la concertul Haggard a fost preluata si de site-ul celor de la Maximum Rock, alaturi de alte articole despre acest concert. Si ca sa vedeti ca nu am vorbit prostii, si celelalti autori au scris lucruri bune despre concert. Detalii aici. Vine si cronica de concert pentru Spiritual Front si Rome in curand. Va spun numai ca a fost un concert superb, o seara frumoasa intr-o locatie eleganta. O serie de concerte care s-a vrut a fi altfel, diferita fata de concertele normale. Mai multe in curand.

2 comentarii:

  1. Asa, asa felicitari... abia astept sa aflu despre ce a fost vorba, ce mai poate fi anormal, dar in sensul bun, la un concert? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. mersi:) ma refeream la concertele "clasice", dar cred ca am ales cam prost termenul de concert "normal". a fost diferit din mai multe privinte: s-a dorit a fi ceva intim, discret, elegant, concertul tinandu-se intr-o sala de teatru, foarte frumoasa. nu s-a dorit a fi ceva zgomotos cu zbenguiala si altele de genul acesta:) deoarece si muzica prezentata a fost dintr-o arie mai putin digerata la noi. oricum, va povestesc pe larg mai multe in curand.

    RăspundețiȘtergere

Tudy's Chronicles © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates