miercuri, 31 decembrie 2008

Asta si gata

Acum, daca am terminat cu partea muzicala a anului la care m-am lungit cam mult, trecem in revista si cateva chestii mai personale

-am reusit sa ajung in anul 3 de facultate:) sper sa prind si licenta

-mi-am dat demisia de la fostul job, am luat o pauza si din august am gasit altceva (de fapt, jobul m-a gasit pe mine...thanks Radu&Oana). Imi place noua slujba, colectivul e misto, sper sa mearga lucrurile bine in continuare caci nu am nici un chef sa ma mut altundeva. Si nici o sa sa fac asta, atat timp cat nu o sa ajung intr-un punct mort, ca la jobul precedent.

-am participat la ultimul concurs de proza realizat de atelierKult. Nu a iesit rau, dar se putea si mult mai bine (povestirea mea a iesit a 3-a din totalul de 7 participante). Doua lucruri am invatat de aici: „nu mai astepta niciodata termenul limita pentru a termina si trimite povestirea!!” si „reciteste-o dracului de cateva zeci de ori si nu o mai trimite cu greseli”.

-am lansat blogul in mijlocul sesiunii, lucru care imi mai ocupa o bucata din timp, dar imi face placere sa scriu, desi nu o fac atat de des pe cat as vrea

-am inceput colaborarea cu MetalAct, momentul de varf fiind interviul luat lui Asis – Haggard. Sper sa mearga lucrurile la fel de bine in continuare

-am vazut o gramada de concerte anul asta, prin diferite parti ale tarii, lucru pe care nu il credeam posibil acum vreo 2 ani. Si asta il trec aici sub forma asta, pentru ca e un soi de hrana sufleteasca J.

-am vazut Viena in decembrie

In viitorul apropiat sper doar sa termin ok cu sesiunea si cu proiectul de licenta. De asemenea, dupa cum reiese si din poll, intentionez sa largesc putin subiectele abordate, adica sa mai scriu si despre un film/carte.

Bun, cam asta a fost, mai discutam la anul. Fara urari lungi si incarcate, caci anul 2009 se anunta unul greu. Sa fiti impacati cu voi insiva si sa faceti lucruri frumoase la anul !

9 comentarii:

  1. M-a impresionat ce ai scris despre job...

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am demisionat de la un job similar si am ajuns in anul 3 de facultate. We must be brothers or something :)

    Bafta si un an nou cat mai fain :)

    RăspundețiȘtergere
  3. E ciudat, si eu am ajuns in anul 3 si lucrez alaturi de Tudy, deci suntem toti frati ?

    RăspundețiȘtergere
  4. kross: brothers in metal:)) mersi fain de urari. sa ne citim cu bine si in 2009:)

    radu: frati nu stiu sigur, da veri toti suntem, dupa unchiul Decebal..:)

    RăspundețiȘtergere
  5. La Multi Ani, si la cat mai multe concerte in anul care vine!

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani, Drace! multe concerte sa fie si noi sanatosi sa ne putem bucura de ele! Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani si un 2009 plin de impliniri.

    RăspundețiȘtergere

Tudy's Chronicles © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates