luni, 9 martie 2009

Finala RoblogFest

Cronicile au ajuns in finala RoblogFest, numarandu-se printre cele 20 de bloguri nominalizate la categoria muzica. Initial nu am vrut sa scriu despre asta, dar avand in vedere ca am primit ceva voturi fara sa am bannere afisate pe aici, linkuri sau concursuri cu premii consistente: laptopuri, masini, vile cu piscina, m-am gandit sa spun un "multumesc" persoanelor care mi-au acordat votul (indiferent cine sunteti). E singurul blog axat pe metale care a ajuns pana aici si am fost destul de bucuros la aflarea vestii. Din pacate, in finala asta au ajuns si bloguri care au prea putina legatura cu muzica, iar alte bloguri pe care se scrie de muzica misto au fost lasate pe afara. Daca aveti chef mai puteti sa-mi mai acordati un vot aici (au mai ramas 2 zile in care puteti vota), partea naspa e ca trebuie sa va faceti cont asa ca va dura putin. La Cathartic media gasiti o analiza foarte ok a blogurilor de muzica ajunsa in aceasta faza (mai sunt vreo 5 care nu au fost inca acoperite).

P.S: Mersi Radu pentru sustinere.

7 comentarii:

  1. Ai grija, poate joi nu o sa aiba cine sa ridice premiul :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am contul facut pentru ca initial mi-am propus si eu blogul la categoria muzica, dar a fost respins, nu a intrat nici macar in prima faza a votarii, am observat ca esti pe acolo, si cum eu mai participam ti-am dat votul, esti votat si acum in finala, normal. Pe cei de la Cathartic Media ii stiu, si eu am primit de la ei o recenzie frumoasa anul trecut cand eram pe blogspot si am canditat la Blogfest tot la muzica. Bafta si sa castige cel mai bun... adica metalul! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. am sarit un "nu", deci eu NU mai participam...

    RăspundețiȘtergere
  4. @drace: mersi pentru voturi si pt urari:D din pacate, dupa cum ziceam si in post au ajuns in finala si bloguri care care stau subtire la capitolul muzica, deci selectia nu s-a facut in cel mai fericit mod cu putinta

    RăspundețiȘtergere
  5. a fost degeaba:)) folkblogul e singurul blog misto din cele 3 premiate la categoria muzica

    RăspundețiȘtergere

Tudy's Chronicles © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates