vineri, 6 martie 2009

Cradle of Filth si Moonspell la Cluj Napoca - comunicat oficial si bilete

FILTH FEST TOUR va avea loc la Cluj-Napoca, pe data de 23 aprilie 2009, la Sala Sporturilor, ora 19:00. Cradle of Filth, Moonspell si Turisas sunt primele trupe de pe afis, urmand a li se mai adauga inca una. A aparut in sfarsit si comunicatul oficial, organizatorii acestui eveniment fiind ProMusic si Maximum Rock.

Numarul biletelor este limitat la 1200 si vor exista trei categorii de preturi. Prima categorie, ca oferta promotionala pentru primii 500 de cumparatori, este la pretul de 85 RON, suma sub media preturilor practicate in Europa pentru acest concert.

Bilete sunt disponibile deja in reteaua Eventim ( www.eventim.ro ), adica in aproape tote magazinele Germanos din tara. Preturi: 85 RON primele 500 bucati / 100 RON urmatoarele bilete/ 110 RON at the doors. Comunicatul oficial aici.


P.S: Daca iese ok si festivalul asta (dupa Haggard-ul de anul trecut), probabil ca stiti voi cine va fi iertat de o parte din pacate...

2 comentarii:

  1. Aceleasi trupe si la Madrid, inceputul lui mai, nu stiu inca pretul biletului, dar categoric va fi mai mare decat cel anuntat pentru Romania.
    Felicitari pentru nominalizarea in finala RoBlogfest! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu abia astept concertul:). Mersi:)

    RăspundețiȘtergere

Tudy's Chronicles © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates