marți, 6 ianuarie 2009

Metal Studio

Colegul meu de la MetalAct, Negura, alaturi de Coro (Axa Valaha) au pus la cale prima emisiune online live din webul metalic romanesc. Emisiunea poate fi urmarita in fiecare vineri, intre intervalul 21.15 – 22.15, la adresa de aici. Metal Studio va propune discutii pe teme metalice, video si discutii in direct (daca aveti o camera web la indemana, puteti intra in direct). In aceeasi pagina puteti lasa comentarii, sugestii, pareri, sfaturi, chestii pe care le-ati dori discutate sau ce anume ati vrea sa mai vedeti. Emisiunea mai poate fi urmarita aici sau aici. MetalStudio devine astfel divizia video a MetalAct-ului.

5 comentarii:

  1. In general vineri seara nu prea sunt acasa, am prins totusi una din emisiuni, si mie se pare un lucru foarte bun, in special faptul ca este interactiva, se poate discuta cu moderatorii, se pot pune intrebari, si chiar primi raspunsuri. Daca in trecut, la emisiunile de rock, imi doream sa fie cat mai multa muzica, preferabil straina, iar prezentatorul sa se vada cat mai putin sau deloc, acum cand se pot gasi pe internet clipuri cu apropae orice trupa, preferintele mele sau schimbat, ma intereseaza mai mult parereile oamenilor, ale celor care traisec metal, producatori si trupe, in special din scena romaneasca.

    Poate ar trebui gasita si o solutie mai buna, emisiunea sa poata fi vizionata de toata lumea fara probleme tehnice... si mi-as dori sa pot vedea si inregistrarea emisiunii. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. @drace: si eu am cam aceeasi problema cu ziua de vineri, si am apucat sa arunc cate un ochi destul de rar.totusi, ideea mi se pare ok, iar baietii sunt deschisi la sugestii:) sa speram ca lucrurile vor evolua si emisiunea va fi si mai buna din toate punctele de vedere. oricum, de la primele emisiuni s-a mai schimbat cate ceva, s-a introdus interactivitatea...sa vedem ce va fi;)

    RăspundețiȘtergere
  3. N-as zice ca e prima man, au mai fost si pe la 3Net si pe la radio-uri independente dar ar fi o idee sa o popularizati si sa fie suficient de bine centrata.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu stiam ca au mai fost emisiuni live video. detalii please:) cu promovarea sa vedem ce va fi si cata lume e interesata. insa, dupa cum spunea cineva, publicul ti-l mai si faci:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Erau si pe Radio 3 Net si alte radiouri emisiuni unde se dadea metal dar n-as zice ca oamenii erau tocmai specialisti in domeniu.

    RăspundețiȘtergere

Tudy's Chronicles © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates