sâmbătă, 17 ianuarie 2009

Lansare Kogaionon - nr.10 + concert Shinnig si Indian Fall la Brasov

La o discutie despre reeditari, scriam acum vreo luna si ceva aici despre urmatorul numar al revistei Kogaionon (o editie aniversara). Vestea s-a confirmat, iar lansarea oficiala va fi pe 21 martie la Brasov, in cadrul unui concert Shinning si Indian Fall. Revista va avea peste 100 de pagini (in limba engleza), cu recenzii si interviuri detaliate cu trupe dintre cele mai diverse, dintre care amintesc: Arcana, My Dying Bride, Spiritul Front, Rome, Ordo Rosarius Equilibrio, Agalloch. Numarul se vrea a fi unul pentru colectionari si va fi tiparit in editie limitata. De mentionat este faptul ca imagistica a fost realizata de John Haughm (Agalloch - chitara/voce). Istoria revistei a inceput in 1995, iar ultimul numar a fost lansat in 2004. Pe linkul kogaionon din lista mea (stanga) puteti gasi numerele vechi scanate pentru a va face o idee asupra a ceea ce reprezinta aceasta revista. Un scurt film de prezentare cu numarul 10 puteti viziona la adresa aceasta. Pentru cei interesati de concert, aveti detalii aici.

7 comentarii:

  1. Arata fain revista, eu nu am avut niciuna din ele, mai imprumutam de la prieteni...

    RăspundețiȘtergere
  2. eu nici nu am prins-o, ca eram destul de tanar pe vremea aia si nu aveam acces la prea multe informatii din sfera asta...dar mi se pare foarte misto sa iti faci o idee cum arata scena metal sau darkwave prin 95, cum aratau revistele sau alte chestii de genul asta si de aceea mi s-a parut foarte ok ideea de a pune revistele scanate pe site. e totusi multa informatie acolo...desigur, are mult mai multa relevanta si importanta pentru cei pasionati de fenomen.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, erau alte vremuri, fara internet, de aceea revistele de genul asta, in special black metal, erau foarte cautate... la fel si cu muzica, am avut mare noroc sa cunosc cativa oameni pasionati, de la care puteam sa fac rost de muzica buna, trasa pe casete. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. eu nu am avut acces la internet pana nu am venit in cluj la facultate si ma tot rugam si eu de unul sau de altul sa-mi faca rost de muzica. aveam un coleg care imi mai lua clipuri cu 3-4 KB/s, uneori chiar si mai putin. cand mergea cu 6 KB era fericire:)). acum e alta treaba, muzica zboara pe net iar accesul la informatie e cu totul altul. imi place sa citesc reviste mai vechi tocmai pentru lucrurile care le pomeneam mai sus:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai idee de unde se poate face rost de ea? Se va gasi in magazinele de specialitate?

    RăspundețiȘtergere
  6. nu stiu exact, insa ma indoiesc ca se va gasi in magazine. in princiu, cred ca se va putea comanda, insa incerc sa vad ce pot afla si te anunt

    RăspundețiȘtergere
  7. in primul rand revista se va putea achizitiona la concertul din martie, iar pretul va fi destul de ridicat, din cate am aflat. se asteapta ca tirajul sa fie epuizat atunci, asa ca nu s-a prea luat in calcul posibilitatea distribuirii ulterioare a numarului

    RăspundețiȘtergere

Tudy's Chronicles © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates