luni, 19 ianuarie 2009

Concert ULTRAWURSCHT la Cluj

Axa Valaha Productions au anuntat la Cluj Napoca concertul trupei de grindcore/hardcore Ultrawurscht. Concertul este programat pe data de 5 februarie, ora 20.00 in clubul Roland Garros. Pret bilet: 15 lei. Alaturi de trupa mentionata, vor mai canta Necrovile, Shadowsail si Illusion of Control. Comunicatul oficial il gasiti aici. Ultrawurscht imi sunt necunoscuti, iar genul nu il prea gust, insa de Shadowsail v-am mai pomenit si cu alte ocazii. Necrovile sunt deja prezenti la majoritatea concertelor de genul, si pregatesc in prezent in album. Illusion of Control au cantat pentru prima data la Maximum Rock Festival si ma bucur ca baietii se tin de treaba. Sa vedem cum o sa evolueze pe viitor.

2 comentarii:

  1. Poate ar trebui sa ai mai multa incredere in gusturile tale, "Cremwurscht" astia mi se par doar isterici dupa piesele ascultate pe myspace, dar poate ca in concert dau bine, pana atunci cea mai tare trupa din spectacol mi se pare Necrovile, nici Shadowsail si Illusion nu canta rau, se anunta o seara faina si cu de toate pentru fani! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. ca s-o spun pe aia dreapta, am scris de concert mai mult pentru ca e organizat in cluj si pentru trupele locale care o sa cante. ei au nevoie mai mare de promovare:) sper sa se creeze si aici o scena metalica solida, cu trupe numeroase si de calitate. cu munca sustinuta si implicare din partea trupelor, cred ca pot sa ajunga la un nivel calitativ mai inalt decat o trupa no name venita din diverse colturi ale lumii si care este adusa sa cante pe post de headliner doar pentru ca este "de afara".

    RăspundețiȘtergere

Tudy's Chronicles © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates