luni, 16 februarie 2009

Videoclipul saptamanii

ANGTORIA - GOD HAS A PLAN FOR US ALL


7 comentarii:

  1. foarte tare clipul :P...si acum ma bucur de albumul intreg :P merita nota 10 :D

    RăspundețiȘtergere
  2. i-am dat 10 de ceva vreme: http://tudyharper.blogspot.com/2008/07/angtoria-god-has-plan-for-us-all-2006.html imi mentin parerea ca nu a fost trupa care sa scoata album mai tare ca asta in ultimii ani in sfera symphonic metalului

    RăspundețiȘtergere
  3. Ei chiar de 10 nu e .... dar este totusi un album reusit. Intamplator acu cateva zile am mai rasfoit si colectia HMM unde am gasit un interviu cu ei. Pacat ca nu au mai scos nimic de atunci.

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu tot din hmm am auzit de ei, in urma interviului respectiv. era un numar de la sfarsitul 2006 sau inceputul lui 2007 daca imi aduc bine aminte:) nu o fi chiar de 10 albumu, dar aia nefiind o recenzie "oficiala" mi-am permis sa fiu mai lejer. desi am luat de multe ori in considerare ideea de a renunta la note, pt ca nu stiu cat de mult ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca stii sa pui nota, ajuta. Daca nu stii, nota sau absenta ei nu mai au nicio importanta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Notele sunt de cele mai multe ori foarte subiective. Eu unul prefer fara note...Mai degraba calificative: Excelent, Foarte Bun, Bun, Mediocru, Slab, Foarte Slab, Saint Anger.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si totul va fi la fel. O sa vezi o gramada de excelent peste tot. Cine nu stie sa puna nota nu stie sa puna nici calificativ.

    RăspundețiȘtergere

Tudy's Chronicles © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates