duminică, 8 februarie 2009

Revolution Rennaissance - albumul de debut

Revolution Rennaisance, trupa formata de Timo Tolkki dupa despartirea de ceilalti colegi de la Stratovarius a semnat un contract cu casa de discuri Scarlet Records pentru un singur album. Albumul de debut al trupei, "AGE OF AQUARIUS" a fost inregistrat timp de 3 luni in Finlanda si va fi lansat pe 9 martie. Pe situl trupei am gasit urmatoarea fraza : “the darkest, heaviest and most symphonic album that Tolkki has ever been involved in.” Deh, reclama e sufletul comertului…Parerea mea in legatura cu aceasta trupa mi-am exprimat-o deja aici. Sa vedem totusi daca Tolkki o sa miste ceva sau o sa continue cu reciclarea ideilor.

Tracklistul albumului:"The Age of Aquarius", "So She Wears Black", "Ixion's Wheel", "Kyrie Eleison", "Revolution Has Begun", "Sins of My Beloved", "Behind the Mask", "Ghost of Fallen Grace", "Children of the Future" and "The Heart of All".

4 comentarii:

  1. Va suna ca Stratovarius pana la venirea lui Koltipeto ?

    De fapt, Koltipeto nu mi-a placut niciodata cu-adevarat ca solist vocal, deci cine stie...

    RăspundețiȘtergere
  2. mie mi-au placut si albumele cu tolkki la voce, dreamspace mai ales, insa solistul asta imi lasa impresia ca se sufoca si e destul de limitat. mai bine trecerea tolkki iar la voce:)) albumele solo ale lui kotipelto mi se par f slabe

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie mi s-au parut foarte ok cele cu Tollki la voce :)

    RăspundețiȘtergere
  4. anyway, "revolutia" asta anuntata mi se pare a fi o bula de aer, iar albumul ma astept sa fie cel mult mediocru. poate doar chitara ce o sa-l mai ridice.

    RăspundețiȘtergere

Tudy's Chronicles © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates