miercuri, 4 februarie 2009

Inopia - primul material discografic si Super Metal Live

Trupa Inopia isi va lansa primul material discografic intitulat "Monuments of sadness" pe 21 martie, in Live Metal Club in cadrul unui concert alaturi de True Mind, Tiarra si Magica. Evenimentul se va desfasura sub denumirea "Super Metal Live" si se afla acum la editia a 5-a, ultima fiind organizata in 2005 la care au participat nemtii de la The Claymore alaturi de Interitus Dei, Taine, Avskild si L.O.S.T. Concertul va incepe de la ora 19.00, iar biletele consta 15 lei si se pot achizitiona din Live Metal Club incepand de astazi. Concertul se anunta interesant si mentionez faptul ca toate celelalte trupe prezente pe afis au scos materiale discografice anul trecut, Magica si Tiarra la case de discuri din afara, iar True Mind au venit cu primul lor EP, iar acum a venit randul celor de la Inopia.

Tracklist Monuments of sadness:

1. Requiem
2. Beyond castel's walls
3. Tribute
4. Empire falls
5. Abigor
6. Epitaph

6 comentarii:

  1. Afisul e chiar interesant. As vrea sa ii vad in primul rand pe Magica. Sunt chiar extrem de curios cum se prezinta live.

    RăspundețiȘtergere
  2. bai ... io n-am stiut de afis .. n-am stiut ordinea trupelor .. nu-mi vine sa cred ... True Mind inaintea noastra ? :O ... ma rog ... o sa fie fain ... da' ai uitat o melodie .. pe EP o sa fie inclusa si Epitaph ;) ... foarte fain!!!

    ma bucur sa aflu' de la tine Tudy de afis si ordinea in care se canta, :)) tot mi-o iei inainte cu informatia si cand vine vorba de trupa mea. spor la treaba!

    RăspundețiȘtergere
  3. @garm:nici eu nu i-am vazut pana acum si as fi tare curios, insa sa nu uitam ca au schimbat si basistul si tobosarul, iar la rock 'n iasi au cantat fara 6fingers, cu andy vasilescu de la nexus la clape. daca vor fi probleme cred ca vor fi in primul rand din cauza omogenitatii. insa, cine stie...poate s-a mai lucrat de la concertul de care am amintit si trupa o sa se prezinte bine
    @andrei: :)) scuze de eroare, adaug si epitaph. o sa te tin la curent in continuare cu informatiile legate de trupa ta:)) noroc si sa aveti un concert bun!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cool, nu stiam ca Tiarra mai canta :)

    RăspundețiȘtergere
  5. eu i-am cam ignorat pana acum, insa am gasit cateva piese faine din cele de pe myspace:)

    RăspundețiȘtergere
  6. o sa fie cd-uri si tricouri cu primul EP Monuments of Sadness, coperta o puteti vedea pe www.inopia.ro va salutam si va asteptam in numar cat mai mare !
    noROCK!!!!

    RăspundețiȘtergere

Tudy's Chronicles © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates