marți, 25 noiembrie 2008

Videoclipul saptamanii

HYPOCRISY - ERASER

9 comentarii:

  1. Foarte bine realizat clipul, muzica suna bine, dar seamana mult cu CoF, nu mai au nimic din Penetralia, unul din primele albume metal pe care mi le-am procurat si singurul pe care il am de la Hypocrisy.

    RăspundețiȘtergere
  2. Super Tare. Hypocrisy rules :D.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu e chiar clasic clipul (referitor la ce zicea Drace) dar il stiu si imi place. Oricum gasesc vag amuzanta coafura faciala a solistului.

    Eu am vreo 4-5 albume de recenzat si de pus pe blog si ByB si am asa o leneee :P

    RăspundețiȘtergere
  4. @drace:trupa e intr-un fel de stand-by pt ca dl Peter si-a orientat atentia spre celalalt proiect al sau, Pain, in care face muzici pentru mase ceva mai largi. avand in vedere ca ultimul album e din 2005 as fi curios sa ascult un nou release sa vad incotro se indreapta

    @garm: true, true:D pacat ca peter prefera pain-ul in detrimentul hypocrisy:(

    @krossfire: pai noah, omul tre sa arate evil..asa cere genul:)). hai cu recenziile ca nu ai mai pus de multisor ceva:P am si eu cateva cu care am ramas dator si sper sa mai recuperez pe saptamana viitoare

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai vad ca si ala de la Pain vrea sa arate evil. Parca vad coca-emosii cu ciocuri 2side pe strada :P

    RăspundețiȘtergere
  6. pai daca nu se mai ocupa prea mult de hypocrisy si face muzici mai soft in pain cred ca s-a gandit ca macar look-ul sa si-l pastreze. faza aia cu ciocurile ar fi creepy rau:))

    RăspundețiȘtergere
  7. Ultimul Pain e surprinzator de interesant. Chiar a fost una dintre surprizele anului pentru mine. Nu ii ascultasem pana acum chit ca stiam de ei.

    RăspundețiȘtergere
  8. Lol, il confundam pe Petrica si aveam impresia ca sideprojectul lui este altul si ca Pain e totally unrelated. Chestia e ca vocea lui nu ma inspira suficient desi ultimul album Pain suna inchegat, daca nu chiar ''bine''.

    RăspundețiȘtergere
  9. :) cu pain scoate albume garla din cate se pare...cu hypocrisy reediteaza albume mai vechi, catch 22 cred ca e cel ales.

    RăspundețiȘtergere

Tudy's Chronicles © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates