joi, 13 noiembrie 2008

Magic tales of a WinterNight

In luna cadourilor, intr-o zi al carei numar aduce ghinion din cate se spune, Live Metal Club organizeaza un concert foarte frumos in Bucuresti. O seara cu Feti-frumosi si Ilene Cosanzene, basme pentru oameni mari si mici, cu trupe tinere care au ceva de demonstrate si altele care cauta sa confirme.


Piatra:

Trupa formata din membrii Bucovina si Odyssey, doua formatii cu muzici foarte bune, fiecare avand deja si albume lansate.


True Mind:

Dupa un debut promitator cu ep-ul “No more silence”, brasovenii se intorc in Bucuresti pentru un nou concert, cel mai probabil cu un nou basist.


Fortuneteller:

Proiectul lui Emilian Burcea (ex-Magica) pus din nou pe picioare dupa plecarea acestuia din Magica. Piesele suna bine si in primavara se asteapta si albumul de debut, “Secret of my life”.


Fortress of Faith:

O tanara formatie bucuresteana, aflata si ea la inceput de drum.


Inopia:

Inopia se vor afla la primul concert alaturi de noul lor chitarist, Andrei Oancea (Refractara, ex-Dreamfall). Pana atunci puteti urmari si primul clip al trupei pentru piesa Epitaph.


De ultima trupa de pe afis, Ashmeera nu am reusit, din pacate sa aflu nimic.

10 comentarii:

  1. Pe True Mind din Brasov i-am vazut in concert, o voce feminina foarte, foarte buna, mi-au placut si cred ca pe stilul lor pot fi o trupa importanta, numai sa se tina de treaba.

    Am vazut clipul de la Inopia, lol!

    RăspundețiȘtergere
  2. drace, de ce lol?:P de ex cei de la true mind au un clip facut din ceva secvente live si grafica pe calc, iar cand au fost luati tare ca ala nu se numeste clip au raspuns foarte frumos zicand ca atat au putut face pe banii lor acum, insa li se pare ok pentru promovare. clipul de la inopia ar putea fi facut din poze din cate imi dau seama. ceva asemanator au avut si cei de la coma cu ceva ani in urma.ca tehnica de filmare ar fi prea obositor.si tot cred ca e ok ca modalitate de promovare a trupei:)

    RăspundețiȘtergere
  3. mah ... stai linistit ... si io am zis LOL ... cand am vazut prima data clipu' ... hai la concert ... acolo o sa rupem gura targului :))

    RăspundețiȘtergere
  4. prefer un clip de genul(chiar daca mi se pare un pic obositoare realizarea) decat unul clasic, cliseistic in care trupa sa cante static intr-o pivnita.hai ca urmatorul o sa fie mai bun;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Efectul foto mi-a placut, il gasesc foarte potrivit, pe mine m-a amuzat povestea clipului...

    Clipul celor de la True Mind nu il stiu, i-am vazut doar o data in LMC, ultima data cand am calcat in acel loc din cauza unei controverse cu bossu barului&comp. Oricum trec foarte rar prin Romania.

    RăspundețiȘtergere
  6. cum reusiti sa va certati cu oamenii aia din LMC? ca nu esti singurul:))

    RăspundețiȘtergere
  7. Speaking of which, Bucovina nimic ? Un material nou, ceva concerte ?

    RăspundețiȘtergere
  8. cauta label acuma si, din cate stiu, au si ceva piese noi gata...si concert, bineinteles, la Rock 'n Iasi:))

    RăspundețiȘtergere
  9. Phoenix + Ensiferum = good band.

    RăspundețiȘtergere
  10. frumoasa muzici, intr-adevar. Strasnic neamul meu!:)

    RăspundețiȘtergere

Tudy's Chronicles © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates