luni, 17 noiembrie 2008

Inceput de saptamana...

Pe 24 noiembrie, mai exact, lunea viitoare, la Cluj Napoca se pregateste un concert special: The show must go on – Tribute to Freddie Mercury. Locatia: clubul Roland Garros, ora de incepere 19.00. Formatii participante: Vespera, Shadowsail si Respect. Evenimentul se vrea a fi ceva special (coveruri Queen, proiectii video, plus alte suprize pregatite de trupe) si sper ca trupelor sa le iasa ceea ce isi propun pentru acest eveniment. O sa revin cu o relatare de la fata locului pe saptamana viitoare. Mai multe detalii despre evenimentul acesta plus multe alte lucruri interesante le puteti afla din interviul pe care l-am luat trupei Vespera, castigatoare a Maximum Rock Festival – Suport pentru Underground. Interviul il gasiti aici.


In alta ordine de idei, maine e concertul Haggard. Sper ca Asis sa aiba putin chef de vorba sa-i pot lua si eu un scurt interviu.


Am actualizat si sectiunea de concerte precum si blogroll-ul. Asa ca, pe langa Radu si Krosfire care sunt de ceva vreme in lista, au mai poposit acolo si oamenii pe care i-am citit cel mai des in ultima vreme. Deci, dupa ce terminati cu cititul pe aici, aruncati un ochi si pe acolo.

8 comentarii:

  1. Coveruri Queen ? Not a good idea in general.

    RăspundețiȘtergere
  2. why not? nu se asteapta nimeni sa sune piesele ca si cum ar fi cantate de freddie...nici macar rogers nu le poate canta asa...dar e fain ca si initiativa:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Dap e bine ca numele Queen este mentinut in atentie. Haggard este iarasi fain, din pacate Clujul este atat de departe pentru mine :(. Sper sa ne povestesti ce si cum :)

    Multumesc pentru Add.

    RăspundețiȘtergere
  4. ''Nici macar Rogers'' - Rogers doesn't come close to it..sunt altii mult mai buni care nu pot :P

    RăspundețiȘtergere
  5. Merci mult pentru "add", cum a fost la concert?

    @Krossfire: Poate ca nimeni nu poate canta ca Freddy, dar fanii vor fi bucurosi sa-i asculte melodiile live, asa cum si eu sunt incantat de cate ori ii aud in concert pe Taine ruland piese Death, nu ai cum sa nu simti in ele prezenta lui Chuck Schuldiner... rip.

    RăspundețiȘtergere
  6. @ garm: o sa va povestesc cu siguranta ;)

    @ krossfire: l-am inclus pe rogers in comparatie doar pentru ca e cel care canta acum piesele queen:P

    @drace: vine si lunga recenzie la haggard

    pe scurt a fost foarte misto haggard-ul, nu ma asteptam la asa spectacol, vine cronica in curand + interviul pe care am reusit sa-l iau lui Asis

    RăspundețiȘtergere
  7. Stiu ca e, si poate ca Tyler va behai pe Led Zep.

    RăspundețiȘtergere
  8. e cam acelasi lucru...nu pot fi interpretate piese de legenda de alti interpreti decat cei originali, oricat de buni ar fi.sau poate doar sunt eu mai retinut:))

    RăspundețiȘtergere

Tudy's Chronicles © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates