vineri, 21 noiembrie 2008

Haggard la Cluj Napoca


Si uite ca a trecut si concertul acesta. Sincer vorbind, nu am fost niciodata un fan infocat al acestei trupe insa spectacolul de marti seara a fost un deliciu. Vreo 1000 de oameni in sala, foarte civilizati care au facut o atmosfera pur si simplu fantastica. Dupa o zi lunga de munca m-as fi asteptat sa adorm pe scaun insa nu am sezut deloc pe toata durata concertului. Trupa a cantat in formula completa (17 oameni) si au facut un spectacol pe care chiar nu il asteptam de la ei. Pentru cei curiosi, pe metalact a aparut si o cronica destul de lunga si detaliata asupra evenimentului, pe care o puteti citi aici. Din pacate, reusita evenimentului a fost umbrita de un scandal asupra caruia nu o sa insist pentru ca nu am nici un motiv. Pe sambata sper sa apara si interviul pe care i l-am luat lui Asis Nasseri care s-a dovedit a fi foarte amabil si pus pe vorba. Detalii despre noul album, despre turneul lor si despre starea industriei muzicale le veti putea citi acolo. A fost primul meu interviu live si emotii au fost destule, dar pana la urma a iesit totul bine.

4 comentarii:

  1. Desi poate o sa para ciudat, eu nu am ascultat inca Haggard, nici macar pe youtube, desi am auzit despre ei ca sunt faini inca de acum cativa ani, dar asta e, nu prea ma inghesui la trupele care sunt pe buzele tuturor. 1000 de spectatori platitori, nu e rau deloc! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. @Tudy - La cat mai multe interviuri live :)

    @Drace - Nush daca is chiar pe gustul tau Haggard, dar sa stii ca e muzica de o calitate deosebita. Combinatie de clasica, death si alte influente....

    RăspundețiȘtergere
  3. @Garm: Nu e vorba de stilul celor de la Haggard, doar ca sunt interesat mai mult de partea mai putin cunoscuta a scenei, peste putine zile urmeaza un concert rar, o trupa catalana despre care am citit intr-o revista acum vreo 2-3 ani, si le-am ascultat o piesa pe o compilatie, "Trobar de Morte", sper sa ajung.

    RăspundețiȘtergere
  4. @drace: merita ascultati, cel putin primele doua albume, "And thou shalt trust...the seer" si "Awaking the centuries". ultimele doua nu adus mai nimic nou in muzica lor

    @garm, mersi! asa sa fie;)

    RăspundețiȘtergere

Tudy's Chronicles © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates