marți, 7 octombrie 2008

Thunderstorm la Cluj Napoca


Trupa bucuresteana Thunderstorm va canta vinerea aceasta la Cluj Napoca, in clubul Rolland Garros, incepand cu ora 21. Trupa va prezenta albumul din 2006, Vise Digitale, disc a carui recenzie o puteti citi aici. De asemenea, un interviu cu basistul si liderul trupei, Alex Pascu mai puteti citi aici. Vise digitale poate fi ascultat in continuare, in intregime la streaming, la adresa aceasta.

6 comentarii:

  1. La Judas nu m-au impresionat dar cred ca era vina sonorizarii pentru ca unele instrumente dadeau rateuri partiale la sunet.

    RăspundețiȘtergere
  2. eu nu i-am prins pana acum live si chiar vroiam sa ii vad, mai ales ca i-am tot laudat cu albumul:). se intampla cam des pe la noi sa fie sacrificate trupele de deschidere pt a realiza toate modificarile sonorizarii din mers.sper numai sa mai raman cu ceva bani pana vineri pt ca sunt prea multe concerte weekendul asta: astia vineri, apoi klimt sambata si cuvintele duminica:).

    RăspundețiȘtergere
  3. S-a intamplat ceva similar si cu Indian Fall la Moonspell :(

    RăspundețiȘtergere
  4. nu-mi aminti:( am asteptat cu nerabdare moonspell si am fost foarte incantat cand am aflat ca o sa cante indienii in deschidere. plimbam caseta cu "pathfinder" dupa mine prin liceu si walkmanu' in ghiozdan.au fost o aparitie unica prin peisajul metalic romanesc si o mare parte din piese le ascult cu placere si acum. sa vedem albumu nou:). sunetul a fost cel putin ciudat atunci si muzica lor cere o sonorizare ca lumea ca altfel iese ciudat, cum s-a intamplat , mai ales pe pasajele alea soptite. astept alta ocazie ca sa ma bucur ca lumea de un concert cu ei

    RăspundețiȘtergere
  5. Din cate am inteles i-a cam demoralizat si pe ei evenimentul din pacate :(

    RăspundețiȘtergere
  6. eu le-am trimis un mail de incurajare la ceva vreme dupa concert, le-am urat bafta si inspiratie pt albumul nou. s-a vorbit destul de mult pe tema asta pt ca moonspell au avut sunet ca lumea iar la trupele de deschidere a fost cum a fost.sunt importante pt cv-ul unei trupe astfel de evenimente, dar conteaza si prestatiile. nu prea inteleg care e faza asta la noi cu trupele de deschidere. ar fi mult mai ok pt toata lumea sa cante in conditii cel putin mai apropiate de cele ale trupelor mari.

    RăspundețiȘtergere

Tudy's Chronicles © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates