luni, 13 octombrie 2008

Klimt 1918 si Celelalte Cuvinte


Desi am ratat Thunderstorm vineri seara, am avut parte de un weekend concertistic de care m-am bucurat din plin. Sambata seara au cantat italienii de la Klimt 1918 in Music Pub, avand in deschidere trupele Alternative Quartet, Twisted Cables si Luna Amara. Concertul, primul organizat de Flowing Mist, a iesit foarte bine, desi nu cred ca au fost mai mult de 150-200 de persoane in public, pubul fiind plin in cealalta parte a sa datorita meciului de fotbal. Klimt au fost foarte voiosi, iar cantarea s-a desfasurat fara probleme. O cronica completa si multe poze o sa pun in zilele urmatoare. Duminica seara a fost concertul de lansare al albumului “Stem” semnat Celalate Cuvinte. Un alt concert care a iesit bine, cu un public dedicat si foarte important pentru mine pe de alta parte, deoarece a fost primul pentru mine in calitate de colaborator metalact. Cronica si pozele aferente vor aparea pe site maine sau poimaine. So, thanks metalact (Oana&Negura), Radu pentru aparat si prietenei mele care inca ma suporta.

12 comentarii:

  1. Suna mai bine decat NOS noua aparitie Celelalte Cuvinte ?

    RăspundețiȘtergere
  2. nu am ascultat NOS in intregime asa ca evit sa comentez prea mult. Unele piese merg cam in aceeasi directie, cu ceva tente soft, insa am gasit si ceva bucati mai faine, cu riffuri mai solide si clape misto. Daca te astepti la o intoarcere la radacini, nu cred ca poate fi vorba...insa mai multe dupa ascultarea integrala a noului album:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt o trupa care a reusit sa-si schimbe cat de cat sound-ul atunci cand a fost nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu suna rau piesele noi, reusesc sa transmita cate ceva si asta cred ca e important. nu suna gol, lipsite de substanta, iar aseara au venit cu chef de cantat. numai, ca de obicei, se tot gaseste cate unul mai breaz sa strige tot concertul "iarba prin par". eu unul sper in continuare la lucruri bune de la ei.

    RăspundețiȘtergere
  5. a fost foarte tare! daca mai stateai 2 minute dadeai si tu mana cu ei:D si poate beai o bere:D;;)

    RăspundețiȘtergere
  6. :D concerteaza destul de rar asa ca publicul lor se cam aduna de fiecare data. ti-ai recuperat cd-ul pana la urma?

    RăspundețiȘtergere
  7. Am vazut clipul de la Zmeie. Dragut filmat :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Bucuresti e urmatoarea oprire pentru ei. merita vazuti, ca oricum sunt destul de rare concertele lor. si daca o sa fie tot asa de voiosi ca ieri la cluj o sa iasa misto:)

    RăspundețiȘtergere
  9. da, mi-am recuperat cd-ul... m-a dus un tip backstage si am stat cu ei, am povestit si am baut bere:D si au fost f f tari:)). si (inca un "si") sper ca o sa ajung sa le cant candva in deschidere....;)

    RăspundețiȘtergere
  10. of, fir-ar:( oricum, cred ca s-au saturat de mine cat i-am tot stresat cu pozele:)) enjoy the album;)

    RăspundețiȘtergere
  11. si cronica Celelalte Cuvinte unde este?:P

    RăspundețiȘtergere
  12. cronica a aparut pe metalact de vreo saptamana:), dar asteptam sa se fie urcate si pozele pe site inainte sa pun si eu link aici:)

    RăspundețiȘtergere

Tudy's Chronicles © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates