vineri, 21 mai 2010

Despre carti si altele

Se pare ca intr-un fel sau altul tot nu pot sta deoparte de scris. Imediat dupa ce am lansat www.officialconcerts.com am inceput si colaborarea cu bookblog.ro, unde scriu recenzii pentru sectiunea de SF/fantasy/horror incepand din februarie. Asta e cel mai important proiect la care particip si sunt foarte incantat de ce am gasit acolo. Mai jos gasiti cateva linkuri catre articolele publicate pana acum:

Peter Straub - Copiii pierduti

Charlaine Harris - Dead until dark
(primul volum din seria "True Blood")

Michael Crichton - Sfera

Povestiri incredibile vol 1

Ben Bova - Powersat

Orson Scott Card - Jocul lui Ender
(prima recenzie, putin cam stangace si scolareasca :) )

Si apropo de carti, pentru cei interesati:

„Scrie un articol în blogul tău, despre o carte pe care o iubeşti sau o deteşti. În cadrul postului, inserează un singur link către http://www.buybooks.ro/ pe cuvântul cărţi, boldat. Atât: cărţi. Orice blog decent (adica nu nou-creat sau gol) primeste un cupon de 30 RON, plus transport gratuit (mai putin cu curierul). Daca blogul are pagerank minim 3 primeste cupon de 50 RON. Daca are pagerank 4, primeste cupon de 70 RON. Daca are pagerank 5, cupon de 100 RON. Trimite mail la buy@buy.ro, pune acolo şi link-ul către articolul tău şi vei primi codul cuponului. După care, fă comanda la cartea pe care o vrei, Buybooks.ro este o maare librărie virtuală.“

miercuri, 19 mai 2010

3 luni de Official Concerts

M-am tot gandit si razgandit in privinta postarilor pe blog.

Ba as vrea sa mai scriu cate ceva, ba as face un blog nou, cu design si continut proaspat, ba nu am timp de asa ceva si mai bine las cate o notita pe aici. Oricum, sunt implicat in mai multe proiecte si nu stiu daca as putea tine inca un blog cu posturi constante.

Deci, ce am mai facut in ultimele luni:

Dupa 3 luni de la lansare (care se implinesc acum pe 21 mai), Official concerts a crescut incet, dar binisor si sunt destul de multumit de ce am realizat cu el pana acum, mai ales rubrica de interviuri (cu Sabaton, Elvenking, Adagio, Ensiferum, Battlelore, Crematory, Poets of the Fall, Arms and Sleepers si inca unul cu organizatorul festivalului Rockstad: Falun din Suedia).

Am deschis si rubrica de review-uri (o recenzie la ultimul album Audrey Horne) si o cronica a concertului Kiss din Birmingham. Am inceput promovarea pentru cateva festivaluri europene: Metalfest-urile, Norway Rock Festival, Masters of Rock etc.

Nu am realizat toate lucrurile pe care le doream, e loc de mai bine si tot ce vreau e sa mearga tot asa treaba :)

Tot de prin februarie, scriu si pentru bookblog.ro, dar despre articolele de acolo va povestesc intr-un post viitor.
Tudy's Chronicles © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates