miercuri, 10 iunie 2009

Se lasa cu scandal la Satu-Mare

Evergrey
Agathodaimon
Communic
Graveworm
Negura Bunget
Moby Dick
Subscribe
Bucovina
+altii...la Satu Mare, 10-11 iulie, 50 pe doua zile, 35 de lei pentru o singura zi. Pomana curata, nu alta... Dupa Samfest-ul de anu trecut cu Lake of Tears si Crematory, editia de anul asta pare si mai misto. La mai mare!

luni, 8 iunie 2009

Sondaj - presa rock/metal romaneasca

Sunt curios care este opinia voastra legata de presa rock/metal romaneasca. In special cea online, pentru ca la cea scrisa treaba sta asa cum sta. Ce informatii cautati cu predilectie, ce va place sau ce nu va convine la site-urile care se ocupa de aceasta muzica? Unde credeti ca exista goluri care trebuie umplute, ce anume ati dori sa cititi sau ce ar trebui sa ofere site-urile de genul acesta, dupa parerea voastra? Ce stiri, recenzii de albume si cronici de concerte ar trebui sa apara si cum ar trebui aceastea scrise? In ceea ce ma priveste pe mine, urmaresc constant 5 site-uri de muzica: metalhead, metalfan, metalact, bangyourbrain si rockxpress. Au mai aparut si altele, dar de acelea o sa pomenesc in cateva posturi viitoare.

miercuri, 3 iunie 2009

Videoclipul saptamanii

Tori Amos - A sorta fairytale



"It can't rain all the time..."
Mai merge asta, asta si musai Give de pe albumul nou. Si totusi, ploaia nu se mai opreste...

marți, 2 iunie 2009

Comentarii neaprobate

Am lipsit cam o luna de pe blog si am neglijat din pacate inclusiv partea de comentarii. Nu mica mi-a fost surpriza astazi, cand m-am logat pe contul de disqus si la spam aveam o gramada de comentarii care nu erau aprobate. Asa ca: Drace, Garm, Floppy, 665, Fireflight sau altii carora nu v-au aparut comentariile imi cer scuze, vina imi apartine si imi promit sa nu repet faza si pe viitor. Imi cer scuze inca o data, nu a fost intentionat.

luni, 1 iunie 2009

De criza...

Se da un site: link

Se da al doilea site: link

Se da al treilea site: link

Toate trei site-urile sunt de muzica, toate aflate in portofoliul ActiveSoft. Acum, ori mi se pare mie, ori pentru toate 3 este folosita aceeasi platforma, cu aceleasi functionalitati, dar cu un "look" usor adaptat dupa caz. Nu inteleg de ce Metalhead, "site-ul rock numarul unu ca trafic din Estul Europei, dupa alexa.com" nu poate avea un design propriu. O fi criza de vina?
Tudy's Chronicles © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates